En alternativ opsparing

Mols Ejendomme tilbyder et opsparingskoncept, der giver et godt alternativ og supplement til  en opsparing eller en pensionsopsparing. Vi giver dig en investering, som kan medvirke til fremtidens opsparing gennem køb og drift af en erhvervs- eller boligejendom med salg for øje indenfor 10-20 år.

Opsparingen skabes af driftsresultaterne fra sikre lejeindtægter, stigende værdi på ejendommen over tid grundet god beliggenhed og anvendelse samt gennem nedbringelse af lånene i ejendommen.

Om Mols Ejendomme

Mols Ejendomme arbejder med indkøb, udvikling og salg af erhvervsejendomme og boligejendomme til danske investorer. Ejendommene sælges via egen salgsorganisation, via eget kontaktnet og via annoncering. Der lægges hovedvægt på høj sikkerhed og kvalitet.

Andre muligheder

Er du interesseret i investering i vindmøller, solcelleanlæg eller biomasse, kan du kontakte Mols Naturenergi, som arbejder med indkøb, udvikling og salg af vindmøller, solenergi, biomasse mv. på www.molsnaturenergi.dk. Desuden administreres både ejendoms- og energiselskaber via samarbejde med Mols Administration, som du kan se mere om her www.molsadministration.dk.

NYHEDER

Kontakt os for en snak om investering i ejendomme. Klik her.